Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768224

Amistoso (Int.) 730768224 Información oficial sobre el partido 730768224 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 3 - 1 Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 4 - 0 Stade Rennais des Boss Alineación oficial del equipo 'Stade Rennais des Boss' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuspurrín F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Zuspurrín, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Mauro Cardil per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Zuspurrín va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Raúl Roldán Caballero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Zuspurrín va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Roldán Caballero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Ezpeleta per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Loujayn Salmane va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Zuspurrín ho intentava per la dreta per mitjà de Roberto Ezpeleta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Abraham Marcel Cedillo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Zuspurrín va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Saül Ordeix en un 1 contra 1 amb el porter Loujayn Salmane, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Saül Ordeix del Zuspurrín ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Angel Sokolov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Pedrero de Zuspurrín es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Stade Rennais des Boss

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Rennais era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Firman Jules va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rennais sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jean-Alain Meignen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Firman Jules de Rennais va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.