Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730767324

Amistoso (Int.) 730767324 Información oficial sobre el partido 730767324 en Hattrick

27.03.2024 21:55:00

Insustentável Paradoxo Alineación oficial del equipo 'Insustentável Paradoxo' en el partido 1 - 3 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 9
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 4
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 4
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
36 % Posesión 45' 64 %
34 % Posesión 90' 66 %
Contraataques Nivel de táctica: 7 Táctica Normal
Insustentável Paradoxo Alineación oficial del equipo 'Insustentável Paradoxo' en el partido 1 - 3 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Insustentável Paradoxo Alineación oficial del equipo 'Insustentável Paradoxo' en el partido 0 - 4 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insustentável Paradoxo

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Amândio Costa va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sebastião Souza Melo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Insustentável va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Amândio Costa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Amândio Costa no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Humberto de Oliveira després que el jugador de Insustentável li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

FC Vladislavovo UNT

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Zahari Gradinarov sempre és una garantia. Al minut 8, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Yusuf Can Derviş marcar el 0 - 1 per al FCVLVO.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de FCVLVO Yusuf Can Derviş va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Zahari Gradinarov va augmentar l'avantatge de FCVLVO a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Magnus Månsson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Magnus Månsson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Vladislav Krústev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Timo Lortzing, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): FCVLVO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Yusuf Can Derviş va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dragan Zahariev després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Timo Lortzing va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Magnus Månsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Hasrat Babayants quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Timo Lortzing, però la pilota va topar amb el travesser.