Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730766962

Amistoso (Int.) 730766962 Información oficial sobre el partido 730766962 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 0 - 6 Apeldoornse Aapjes Alineación oficial del equipo 'Apeldoornse Aapjes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 1 - 3 Apeldoornse Aapjes Alineación oficial del equipo 'Apeldoornse Aapjes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga. C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mirco Riesemann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ramón Reyes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Apeldoornse Aapjes

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Apeldoornse va ser finalitzada des de l'esquerra per Luke Ederveen al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Bilel Mikari va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Apeldoornse.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Apeldoornse van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Bilel Mikari.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Luke Ederveen va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-4.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Casper Som de Apeldoornse l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 70 de partit.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Luke Ederveen va pentinar un córner cap al segon pal que Radu Marc va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bilel Mikari ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Bo Blog al minut 36.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Radu Marc, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Radu Marc va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casper Som de Apeldoornse es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jethro Duisterwinkel de Apeldoornse va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jethro Duisterwinkel va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.