Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730765164

Amistoso (Int., RC) 730765164 Información oficial sobre el partido 730765164 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido 2 - 0 paranoikos olimpiakos Alineación oficial del equipo 'paranoikos olimpiakos ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido 2 - 0 paranoikos olimpiakos Alineación oficial del equipo 'paranoikos olimpiakos ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sensible F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sensible va ser Stanisław Kincel.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sensible va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Peñafuerte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): El Sensible se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 12, en Jorge Peñafuerte va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Shachar Azner, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després León Serrano de Sensible va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Trivimi Roost una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Ilias Kolovos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Theo Iweins hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Micaelson Matos havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ilias Kolovos al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Micaelson Matos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Stanisław Kincel ja els havia advertit que el porter contrari, en Ilias Kolovos, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Peñafuerte. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

paranoikos olimpiakos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Dakis Argiropoulos de trelos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Stelios Dagkos de trelos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.