Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764766

Amistoso (Int.) 730764766 Información oficial sobre el partido 730764766 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 5 - 2 Vorwärts BW Alineación oficial del equipo 'Vorwärts BW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 6 - 0 Vorwärts BW Alineación oficial del equipo 'Vorwärts BW' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 110 Minuto 10 (Gol de falta): Una falta al minut 10 va proporcionar un lliure directe al Rápido. Alejandro Mera va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Rápido equilibrava la balança al minut 29. En Julio César Escayola, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Rápido s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Gonzalo Ponces per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rápido pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Pardo va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Rápido va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manolo Badenes Luz va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després de 6 minuts, Alejandro Mera va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el Rápido va posar setge sobre la defensa central visitant però en Diego Barrutieta no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Rápido va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Ponces en un 1 contra 1 amb el porter Rainer Hohlweide, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Borxa Escudeiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rainer Hohlweide va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio César Escayola de Rápido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vorwärts BW

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Patrice Doman va acabar en una passada genial cap al jugador de Vorwärts Enrique Rodríguez, que va marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vorwärts prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Maud Geerts.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nikolakis Papageorgiou va entorpir al marcador d'en Peer Kalle Anetzberger per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrice Doman de Vorwärts va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.