Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730764133

Amistoso (Int.) 730764133 Información oficial sobre el partido 730764133 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 3 - 1 F.C. Salentini Alineación oficial del equipo 'F.C. Salentini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Indiana Alineación oficial del equipo 'La Indiana' en el partido 2 - 0 F.C. Salentini Alineación oficial del equipo 'F.C. Salentini' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Indiana

Goles Goles

  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): Al 30 minuts, El Indiana va fer el 1-0. En Fernando Navasques va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Indiana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Constancio Gallano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Indiana va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Asón va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Indiana sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Asón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Antonio Asón de Indiana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Salentini

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Salentini va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Judikaël Cronier, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Albert Orcel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Andoni Zepeda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gerlando Besozzi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Salentini sortien al contraatac. La falta llançada per Fernando Charino va sortir força alta sense massa perill.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Salentini van seguir progressant per la banda dreta. Jan Knauer va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.