Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730761629

Amistoso 730761629 Información oficial sobre el partido 730761629 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Gamo FC Alineación oficial del equipo 'Gamo FC' en el partido 5 - 4 Atlético Gamo Alineación oficial del equipo 'Atlético Gamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Gamo FC Alineación oficial del equipo 'Gamo FC' en el partido 2 - 5 Atlético Gamo Alineación oficial del equipo 'Atlético Gamo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Aleksa Burlić de Gamo, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Watt Spark va incrementar l'avantatge de Gamo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Aleksa Burlić estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ricco Fogh va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 31.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Juan Toro Coronado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Gamo.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Watt Spark. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 5 - 4.

Atlético Gamo

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Francisco Pacheco va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Atlético va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 30.
  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Un mica després, Dávid Maurer de Atlético va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ignacio Ozorio, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 76.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Atlético van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 81, quan Marko Feleki va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Ozorio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Abelin Gauzabal va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gheorghe-Valentin Miclescu va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dávid Maurer de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dávid Maurer va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.