Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730760476

Amistoso (Int., RC) 730760476 Información oficial sobre el partido 730760476 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 2 - 1 FC Orlandovtsi Alineación oficial del equipo 'FC Orlandovtsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 2 - 0 FC Orlandovtsi Alineación oficial del equipo 'FC Orlandovtsi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kadizfornia

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors del kadizfornia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 13, deixant Santiago Adán en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ignacio De Talavera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kadizfornia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): kadizfornia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio De Talavera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio De Talavera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de kadizfornia, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Tomás Ramos Redondo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Galo Eiras de kadizfornia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Orlandovtsi

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Iliyan Goranov va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Orlandovtsi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Neno Moskovski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): El Orlandovtsi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Iliyan Goranov la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.