Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759978

Amistoso (Int., RC) 730759978 Información oficial sobre el partido 730759978 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

Real CICCIBUCCI Alineación oficial del equipo 'Real CICCIBUCCI' en el partido 0 - 5 FC Paralollo Alineación oficial del equipo 'FC Paralollo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real CICCIBUCCI Alineación oficial del equipo 'Real CICCIBUCCI' en el partido 0 - 3 FC Paralollo Alineación oficial del equipo 'FC Paralollo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real CICCIBUCCI

Goles Goles

  • 125 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Călin Văduva va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 15. 0-1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danny Coventry de CICCIBUCCI es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Aegler de CICCIBUCCI va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Aegler va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que CICCIBUCCI va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC Paralollo

Goles Goles

  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Paralollo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jason Apotheker, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Paralollo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jason Apotheker.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Paralollo. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Charlie Groters xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Urban Starnowski de Paralollo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 John Cottrell va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Koos Konijn, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dionisis Chatzifotiadis es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Paralollo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.