Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730759785

Amistoso (RC) 730759785 Información oficial sobre el partido 730759785 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

ValenciaCF Alineación oficial del equipo 'ValenciaCF' en el partido 0 - 8 Turís CF Alineación oficial del equipo 'Turís CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ValenciaCF Alineación oficial del equipo 'ValenciaCF' en el partido 0 - 1 Turís CF Alineación oficial del equipo 'Turís CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ValenciaCF

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ValenciaCF va estar a punt de marcar quan Ernesto Maure va fer una passada impressionant a Julio Ramírez Guzmán, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ernesto Maure de ValenciaCF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Turís CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Turís es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miled Mehanna es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Lirom Mandelblit de Turís va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Miled Mehanna, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Alexandru Dincă va augmentar l'avantatge de Turís a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pablo Guim de Turís l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 22 de partit.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Mark Chapko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Turís va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miled Mehanna, amb un xut sec des de la dreta.
  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Silvestro Matassa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-7.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): Al 62 minuts, El Turís va fer el 0-8. En Silvestro Matassa va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miled Mehanna de Turís amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.