Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730758910

Amistoso (Int.) 730758910 Información oficial sobre el partido 730758910 en Hattrick

27.03.2024 15:20:00

O.G.C. NICE Alineación oficial del equipo 'O.G.C.   NICE' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
O.G.C. NICE Alineación oficial del equipo 'O.G.C.   NICE' en el partido 2 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O.G.C. NICE

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. NISSA s'avançava en el marcador després que en Siegmund Grimmelshausen xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): NISSA va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcus Dreising, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ollivier Artus que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NISSA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tiberio 'Il Brigante' Androni va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Al minut 23 un refús amb el peu d'en Américo Muralla va anar a parar als peus del Bronisław Kucypera que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Khwaja Mohsin ja els havia advertit que el porter contrari, en Américo Muralla, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roland Videau no va ser aprofitada per en Ollivier Artus que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siegmund Grimmelshausen.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Claudio Villella de NISSA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Comarca del Duende

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Comarca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Billy Lamie, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marcos Ferrueros va ser clau en la jugada d'atac de Comarca al minut 63, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alberto Jara, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Comarca van sortir al contraatac al minut 81, però Marcos Ferrueros va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfred Maceda de Comarca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Orleans de Comarca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.