Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730758838

Amistoso (Int.) 730758838 Información oficial sobre el partido 730758838 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Sanz atp1 Alineación oficial del equipo 'Sanz atp1' en el partido 8 - 2 Guadianalasalle Alineación oficial del equipo 'Guadianalasalle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Sanz atp1 Alineación oficial del equipo 'Sanz atp1' en el partido 10 - 1 Guadianalasalle Alineación oficial del equipo 'Guadianalasalle' en el partido
Tiene mala suerte 9.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanz atp1

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Francisco Jesús Tamayo de Sanz va demostrar les seves habilitats al minut 31 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sanz s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gerard Monroig que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 47 gràcies a la jugada de Francisco Jesús Tamayo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Juan Iribi va incrementar l'avantatge de Sanz amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Sanz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Jesús Tamayo des de dins de l'àrea.
  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Kay Signer, que quasi sense aire va regalar la pilota a Noelio Antona Montoro de Sanz, que, amb energies de reserva, va fer el 6 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Sanz va aconseguir el 7 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Carlos de la Cueva, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Manuel Babieca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Jesús Tamayo de Sanz es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Guadianalasalle

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kay Signer va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Enguerrand Lunel de Guadianalasalle va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Miguel Pan Bajo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.