Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730758452

Amistoso (Int., RC) 730758452 Información oficial sobre el partido 730758452 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 0 - 4 AS Rembang Alineación oficial del equipo 'AS Rembang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 0 - 2 AS Rembang Alineación oficial del equipo 'AS Rembang' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reuscal f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Reuscal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Sandri va sortir desviat a la dreta de la porteria.

AS Rembang

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Andrei Groza donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Natsir Indarto va pentinar un córner cap al segon pal que Sveinung Haakonsen va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En João Cavalheiro va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Dimitri Debroise va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Melhior Grohar de Rembang, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ivan Vúlkov després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduardo Zubiría va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Vidar Øie, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rembang va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Zsombor Faragó va intentar anar-se'n per velocitat al minut 74 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rembang Andrei Groza quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vidar Øie l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.