Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757943

Amistoso (Int., RC) 730757943 Información oficial sobre el partido 730757943 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 2 nosbor fut clube Alineación oficial del equipo 'nosbor fut clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 7 - 0 nosbor fut clube Alineación oficial del equipo 'nosbor fut clube' en el partido
Tiene mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaunti Burumendi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Maresme es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Maresme va augmentar la diferència quan Juan Manuel Belda Pérez-Pedrero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Maresme van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Dieste va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marius Curescu va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Maresme. A fi d'aconseguir el 5 - 2, van tocar-la en curt per tal que Marius Curescu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Marius Curescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Maresme que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Juan Manuel Belda Pérez-Pedrero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jamie Pike al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Perico Henríquez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

nosbor fut clube

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): nosbor va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Weslen Mustafa va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Juho Luusua de nosbor després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 9 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Felix Sapalaran amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tatos Tavityan.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Weslen Mustafa de nosbor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.