Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757938

Amistoso (Int., RC) 730757938 Información oficial sobre el partido 730757938 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 5 - 3 FC Kamagurka Alineación oficial del equipo 'FC Kamagurka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 4 - 1 FC Kamagurka Alineación oficial del equipo 'FC Kamagurka' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Hoya, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): TDA TEAM va aconseguir el 2 - 0 quan Mswati Mabuza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jalil Kelachay va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 38 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Ramon Rouras va incrementar l'avantatge de TDA TEAM amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): TDA TEAM va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mswati Mabuza va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Mswati Mabuza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Alejandro Hoya del TDA TEAM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Ramon Rouras gairebé va marcar per a TDA TEAM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Alejandro Hoya de TDA TEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Kamagurka

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Kamagurka no defallien en cap moment. Producte d'això, en Abdelwadoud Bourabia va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 154 Minuto 56 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 2 va ser Cevdet Telvin. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 88 del partit, anotant el 5 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Hebe Moed.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Bohumil Pinta va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fernando Romero no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ignaz Cruijff ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.