Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757788

Amistoso (Int., RC) 730757788 Información oficial sobre el partido 730757788 en Hattrick

27.03.2024 22:00:00

Propofolados Alineación oficial del equipo 'Propofolados' en el partido 7 - 1 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Propofolados Alineación oficial del equipo 'Propofolados' en el partido 1 - 3 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Propofolados

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Moisés Jesus Diogo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Propofolados.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Propofolados va trobar una esquerda a la defensa rival quan en João Daniel Marques Araújo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Moisés Jesus Diogo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Propofolados va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Delfino da Rocha des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Propofolados va augmentar la diferència quan David Nuno Chaveiro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en José Estêvão Silva va augmentar l'avantatge de Propofolados a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Propofolados va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Máximo Cortes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats de Nankatsu van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Hachim Ahamada va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Nankatsu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Damine Assoumani va quedar-se sol davant el porter Jesuíno Correia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 58 en Roberto Sáenz va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jesuíno Correia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Manel Figueras completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damine Assoumani de Nankatsu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hachim Ahamada.