Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757398

Amistoso (Int., RC) 730757398 Información oficial sobre el partido 730757398 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido 0 - 1 Los Indecisos FC Alineación oficial del equipo 'Los Indecisos FC' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
47 % Posesión 45' 53 %
47 % Posesión 90' 53 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido 0 - 1 Los Indecisos FC Alineación oficial del equipo 'Los Indecisos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido 1 - 1 Los Indecisos FC Alineación oficial del equipo 'Los Indecisos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oslo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): 圭佑 (Keisuke) 後藤 (Goto) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alonso Vitores havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Curcio de Oslo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 109, Bruno Almeida Lima de Oslo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Diego Ruiz Mora de Oslo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Portoneria de Oslo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Oslo Alonso Vitores, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nicholas Bannock. El marcador continuava 0 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Beturián Ornosa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nicholas Bannock va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Oslo i 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Jaime Kamburov de Oslo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.

Los Indecisos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Ruiz Mora va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Freddie Darrell de Indecisos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Lincoln Bravo de Indecisos li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Milton Villamarín posant el 0 - 1 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antonio Neysmith va xutar fora per a Indecisos, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Indecisos, Jay Payne, col·locà la pilota just a les mans d'en Milton Villamarín. El marcador: 0 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carl Gilchrist de Indecisos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.