Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730757215

Amistoso (Int., RC) 730757215 Información oficial sobre el partido 730757215 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 1 - 2 Daci si Romanii Alineación oficial del equipo 'Daci si Romanii' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 3
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
67 % Posesión 45' 33 %
70 % Posesión 90' 30 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11 Táctica Normal
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 1 - 2 Daci si Romanii Alineación oficial del equipo 'Daci si Romanii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 2 - 0 Daci si Romanii Alineación oficial del equipo 'Daci si Romanii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Guatximfroms la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rafael Romero Ramos va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 95 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Guatximfroms van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jan Tàrraga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Coello de Guatximfroms la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Zoltán Szabados de Guatximfroms va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Guatximfroms Nimish Kumar va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pep Maria Vilarroig va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Fernando Garay de Guatximfroms va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fortià Passada, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Guido Sorrenti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Guatximfroms i 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rafael Romero Ramos de Guatximfroms va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Guatximfroms Jan Tàrraga va intentar enganyar Guido Sorrenti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.

Daci si Romanii

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Romanii va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sławomir Gryc va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Romanii, l'equip va recuperar la pilota al minut 97 i va contraatacar. En Norbert Full va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Romanii va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aldopaolo Piconese, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nicola Maggio xutant per a Romanii va fer anar la pilota just on la volia, però Clint Mullally, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Romanii Sławomir Gryc, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Clint Mullally. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Romanii, Radu Jitaru, col·locà la pilota just a les mans d'en Clint Mullally. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Romanii Adriano Piccinno no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Clint Mullally es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Norbert Full va xutar fora per a Romanii, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Guido Sorrenti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Romanii.