Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756685

Amistoso (Int.) 730756685 Información oficial sobre el partido 730756685 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 8 - 1 R Arminius FC Alineación oficial del equipo 'R Arminius FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 5 - 0 R Arminius FC Alineación oficial del equipo 'R Arminius FC' en el partido
Tiene bastante suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Estoy, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Francesco Li Causi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Rauli Suvinen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jordi Miquel Serradelarca, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Francesco Li Causi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 32 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Ian Wingert va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Estoy va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mario Rizza va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ian Wingert va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de Estoy van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Daniel Vişan augmentant l'avantatge per als locals: 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jordi Miquel Serradelarca va entorpir al marcador d'en Federico Fagnini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Ian Wingert de Estoy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Ian Wingert gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raphaël Paridaens va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

R Arminius FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Mattis Unterberg de Arminius va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Loukas Vandersyppe de Arminius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.