Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756367

Amistoso (Int.) 730756367 Información oficial sobre el partido 730756367 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 2 - 2 Blue Star Amman Alineación oficial del equipo 'Blue Star Amman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 3 - 0 Blue Star Amman Alineación oficial del equipo 'Blue Star Amman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Julià

Goles Goles

  • 103 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els seguidors del SJ van tornar a saltar d'alegria al minut 26. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rainerio Aller que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): SJ equilibrava la balança al minut 67. En Yiorgos Mitilineos, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgos Mitilineos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Óscar Martínez Berro del SJ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rainerio Aller de SJ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Blue Star Amman

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eckard Lechner de Amman va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Emil Jaskuła va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Amman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alvino Rosário Silva.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Jaskuła de Amman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tariel Kakhniashvili de Amman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.