Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730756196

Amistoso (Int.) 730756196 Información oficial sobre el partido 730756196 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 1 - 0 the peacock Alineación oficial del equipo 'the peacock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 2 - 0 the peacock Alineación oficial del equipo 'the peacock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rechaos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cèsar Bellés de RFC aconseguir un gol al minut 56 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Prieto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Walter Schmidradner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Cèsar Bellés del RFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Cèsar Bellés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Alberto Prieto arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cèsar Bellés va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Adrian Bojan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Walter Schmidradner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Walter Schmidradner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

the peacock

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): paunasii van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Imre Kotnyek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 37, un contraatac del paunasii no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alexandru-Cătălin Daneş perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): paunasii van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Imre Kotnyek des de l'esquerra va sortir desviat.