Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730755354

Amistoso 730755354 Información oficial sobre el partido 730755354 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Victalex Alineación oficial del equipo 'Victalex' en el partido 6 - 2 Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Victalex Alineación oficial del equipo 'Victalex' en el partido 3 - 1 Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victalex

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Corria el minut 39, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Victalex s'avançava en el marcador després que en Ernesto Picatoste xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Victalex va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jack Reeves, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ernesto Picatoste, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Victalex.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Als 52 minuts de joc, els nois de Victalex van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ernesto Picatoste augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Victalex va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Daza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Johannes Dehaeseleer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Abdelwahhab Belamin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Johannes Dehaeseleer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Jorge Daza de Victalex va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jorge Daza va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Jack Reeves de Victalex va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Parafernalia C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats de Peca van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Anicet Altisench va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Èric Palou va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 125 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Anicet Altisench va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 82. 6-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Valenciaga de Peca va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ciprian Cristea es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Mdingi Toyana va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Adrien Cottard.