Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754933

Amistoso (Int., RC) 730754933 Información oficial sobre el partido 730754933 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 5 - 4 Autocid4Armenia Alineación oficial del equipo 'Autocid4Armenia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 7 - 3 Autocid4Armenia Alineación oficial del equipo 'Autocid4Armenia' en el partido
Tiene mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Heriberto Holguín de R.Canillas, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Heriberto Holguín va superar per velocitat Setrak Arushanyan per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Felipe Villaragut va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. R.Canillas empatava el partit, 3 a 3, al minut 56.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nataniel Olalalde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, R.Canillas es posava per davant 4 a 3.
  • 185 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del R.Canillas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramón Agarrado va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Villaragut va rematar alt.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Felipe Villaragut del R.Canillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Autocid4Armenia

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Hakob Varmyan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 32.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Hrant Nikoghosyan va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del R.Canillas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hovakim Barseghyan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Autocid4Armenia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 49.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Majed Shanbezadeh, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Hrant Nikoghosyan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdelqayyoum Belinda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hovakim Barseghyan quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Hakob Varmyan al minut 97 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.