Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754614

Amistoso (Int., RC) 730754614 Información oficial sobre el partido 730754614 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

FC Bohemien Alineación oficial del equipo 'FC Bohemien' en el partido 7 - 6 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bohemien Alineación oficial del equipo 'FC Bohemien' en el partido 1 - 1 Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bohemien

Goles Goles

  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mariano Succu encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Mathias Cornelius Saltzwedel només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92 els aficionats van embogir quan en Damjan Matovina va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bohemien.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bohemien va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emil Jachimiak va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bohemien va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Mathias Cornelius Saltzwedel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Mathias Cornelius Saltzwedel va estar a punt d'empatar per a Bohemien quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luis Ortiz Molina va desviar la pilota a l'últim instant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Alejandro Soto de Bohemien va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Lorenzo Ciabucchi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Bohemien Thorleif Kalscheuren no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Ortiz Molina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Maximilian Kozian de Bohemien, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Ortiz Molina en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bohemien, Sammy Lindner, col·locà la pilota just a les mans d'en Luis Ortiz Molina. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Damjan Matovina de Bohemien, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Ortiz Molina en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Bohemien Emil Jachimiak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Ortiz Molina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.

Ciudad Alhambra

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el Alhambra va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Samuel Vicente Fernández Miranda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 103 (Gol por la derecha): El jugador visitant Samuel Vicente Fernández Miranda va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 103 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Reiner Karwat va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Pedro Torres Camargo de Alhambra, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Alhambra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Armando Pais va desviar el xut final de Torsten Rudzinski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Al minut 101 Alex Stoinea va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Armando Pais va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Pedro Torres Camargo de Alhambra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alhambra Samuel Vicente Fernández Miranda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Armando Pais. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Luis Ortiz Molina anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Alhambra.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Alhambra, Olaf Krump, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Torsten Rudzinski de Alhambra, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Armando Pais en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tammo Dijksman va xutar fora per a Alhambra, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Alhambra Pablo Fernández Bobadilla no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Armando Pais es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lluís Miquel Comajuncosas de Alhambra anava molt fort i col·locat però Armando Pais no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 6.