Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730754169

Amistoso (Int.) 730754169 Información oficial sobre el partido 730754169 en Hattrick

27.03.2024 08:45:00

NWO united Alineación oficial del equipo 'NWO united' en el partido 9 - 0 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
NWO united Alineación oficial del equipo 'NWO united' en el partido 10 - 0 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NWO united

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Mateo Foglia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Mateo Foglia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Faraj Abdul-Ahad va augmentar l'avantatge de united a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Cătălin Ştefănoiu va augmentar la diferència de united a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Faraj Abdul-Ahad, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a united.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Jean Van den Neucker va incrementar l'avantatge de united amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): united va aconseguir el 7 - 0 quan Janne Maine va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Borna Zrile es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de united va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dante Martínez Delgado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Mateo Foglia de united gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roy Levin de united es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Tarantela FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jaakko Soidinsalo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 49, i va passar la pilota a Christophe Gonda, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 周 (Zhou) 云嘉 (Yunjia).
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 袁 (Yuan) 康强 (Kangqiang) de Tarantela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaakko Soidinsalo de Tarantela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.