Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730753993

Amistoso (Int.) 730753993 Información oficial sobre el partido 730753993 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

caiena Alineación oficial del equipo 'caiena' en el partido 4 - 0 @lt@mir@ st@rs Alineación oficial del equipo '@lt@mir@ st@rs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
caiena Alineación oficial del equipo 'caiena' en el partido 6 - 0 @lt@mir@ st@rs Alineación oficial del equipo '@lt@mir@ st@rs' en el partido
Tiene mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caiena

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): caiena prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Michelangelo Sarcinelli va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de caiena va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Massimiliano Ferreri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Michelangelo Sarcinelli de caiena es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan caiena va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giorgio Bertè des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Dino Palmiotto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de caiena se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Dino Palmiotto del caiena ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giorgio Bertè va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Ferreri de caiena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

@lt@mir@ st@rs

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Ignacio Despujol va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!