Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730753322

Amistoso (Int., RC) 730753322 Información oficial sobre el partido 730753322 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 5 - 1 Inter Milano FC Alineación oficial del equipo 'Inter Milano FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 2 - 0 Inter Milano FC Alineación oficial del equipo 'Inter Milano FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starkhs

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pablo Botella ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Starkhs es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Starkhs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Odilo Esmerode va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Odilo Esmerode, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Starkhs.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de José Ángel Cros va acabar en una passada genial cap al jugador de Starkhs Toni Boehm-Neudhart, que va marcar el 4 - 1.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 84, en José Ángel Cros del Starkhs va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Toni Boehm-Neudhart que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Solano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En José Ángel Cros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramón Solano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Diego Arbonés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dawid Gronkiewicz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Botella de Starkhs es va guanyar la targeta groga merescudament.

Inter Milano FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Ali Samadi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Milano, Kristóf Eisner, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Milano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pol Termes va desviar el xut final de Csaba Vida-Szűcs després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Milano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Imre Szelcsányi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.