Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730753147

Amistoso (Int., RC) 730753147 Información oficial sobre el partido 730753147 en Hattrick

28.03.2024 01:00:00

Jortz United Alineación oficial del equipo 'Jortz United' en el partido 0 - 2 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jortz United Alineación oficial del equipo 'Jortz United' en el partido 0 - 2 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jortz United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Curtley Francis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Burgalia Club de Futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, César Bastardas de Burgalia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 117 Minuto 67 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Raymond Battiste, que quasi sense aire va regalar la pilota a César Bastardas de Burgalia, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): César Bastardas va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): El Burgalia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 18 amb un llançament de falta perillós. En Daniel Mikoś però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Bastardas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Daniel Mikoś va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Heinz-Rüdiger Lürßen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ignacio Mazo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.