Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730752250

Amistoso (Int., RC) 730752250 Información oficial sobre el partido 730752250 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 1 - 3 trokeros 25 FC Alineación oficial del equipo 'trokeros 25 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 0 - 4 trokeros 25 FC Alineación oficial del equipo 'trokeros 25 FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Luis Lezcano va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Antonio Sanz de Comovaeso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

trokeros 25 FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jeff Gyasi de trokeros va fer un bon esprint per escapar-se de Magdaleno Conde i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, trokeros va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nicolò Borgogni.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Malo Perroud de trokeros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Nicolò Borgogni va estar a punt de posar per davant a trokeros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Israel Galve va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): trokeros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Luis Aldo Cabrera va quedar-se sol davant el porter Israel Galve, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Malo Perroud. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Tomás Carve de trokeros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el trokeros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tiburcio Ávila s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Kettinger.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Kettinger va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que trokeros va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.