Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751685

Amistoso (Int., RC) 730751685 Información oficial sobre el partido 730751685 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 7 - 0 Oscar en Luna Alineación oficial del equipo 'Oscar en Luna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 5 - 0 Oscar en Luna Alineación oficial del equipo 'Oscar en Luna' en el partido
Tiene suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lorenzo Camporrells, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mojitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Mojitos va aconseguir el 2 - 0 quan Guillermo Cajal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benxamín Abrantes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Mojitos.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benxamín Abrantes es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Als 59 minuts de joc, els nois de Mojitos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Benxamín Abrantes augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mojitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pau Hortal va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Mojitos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pau Hortal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Ignacio Moya gairebé va marcar per a Mojitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Benxamín Abrantes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pau Hortal de Mojitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Oscar en Luna

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Oscar va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 25, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antoine Roumier.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ciro Gambone de Oscar es va guanyar la targeta groga merescudament.