Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751674

Amistoso (Int.) 730751674 Información oficial sobre el partido 730751674 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 2 - 5 La Manzana Hidráulica Alineación oficial del equipo 'La Manzana Hidráulica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 4 - 7 La Manzana Hidráulica Alineación oficial del equipo 'La Manzana Hidráulica' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maspalomas

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Maspalomas aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Joaquín Hervás va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Maspalomas prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Emiri Ibargoien va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Maspalomas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jacinto Aribau va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Asdrúbal Macías va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Hervás de Maspalomas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Manzana Hidráulica

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Hidráulica va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Juan Martín Guevara.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Carlos Eduardo Guillén que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miralay Özbağ es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Hidráulica va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Carlos Eduardo Guillén, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hidráulica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miralay Özbağ va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Teófilo Checa va fer al minut 17 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Keith Embrey, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Nazario Ascenzo era fer passades de llarga distància. Al minut 22 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Juan Martín Guevara però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Hidráulica creava perill des de la dreta al minut 40, però en Saúl Bronet, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ralph Benzing desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teófilo Checa de Hidráulica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.