Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751602

Amistoso (Int.) 730751602 Información oficial sobre el partido 730751602 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 2 - 1 FZeh Umfeld Alineación oficial del equipo 'FZeh Umfeld' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 0 - 2 FZeh Umfeld Alineación oficial del equipo 'FZeh Umfeld' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Retiro

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Paolo Persic de Bayern va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Knorr Garrido de Bayern amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FZeh Umfeld

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En David Winterheld de Umfeld va marcar de penal l'empat al minut 12.
  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Szymon Prądzyński va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 77. 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Wolfgang Laas va estar a punt de posar per davant a Umfeld amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Robustiano Ríos va impedir un gol cantat.
  • 260 Minuto 10 (Ocasión de falta): Amb 10 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. David Winterheld va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Frank Bevil de Umfeld, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Walter Küchenmeister, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Eugen Hockenheim va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.