Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751587

Amistoso (Int., RC) 730751587 Información oficial sobre el partido 730751587 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 2 - 5 Akmeneliai Alineación oficial del equipo 'Akmeneliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 4 - 2 Akmeneliai Alineación oficial del equipo 'Akmeneliai' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Després de 48 minuts de partit, Juan Diego Reina igualava per Torrejoneros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Karol Maryniak va donar a Torrejoneros un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Torrejoneros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Juan Diego Reina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Karol Maryniak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Torrejoneros Paco Rivero Pastor quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Sebastian Ciszewski gairebé va marcar per a Torrejoneros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dušan Škvarenina de Torrejoneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Selçuk Sayılgan de Torrejoneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boldizsár Palaczky de Torrejoneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Akmeneliai

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Akmeneliai va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Pierpaolo Cottafava va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Radvilas Abalevičius va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Akmeneliai i marcant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Akmeneliai va ser finalitzada des de l'esquerra per Levas Brigadierius al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Ermen Vintimilla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pierpaolo Cottafava de Akmeneliai l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radvilas Abalevičius. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Luigi Colanzi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.