Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751553

Amistoso (Int.) 730751553 Información oficial sobre el partido 730751553 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 3 De Valleivogels Alineación oficial del equipo 'De Valleivogels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 3 - 1 De Valleivogels Alineación oficial del equipo 'De Valleivogels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Boquerones van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Henri Rautiainen en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Boquerones va reduir el marcador al minut 78 a 2 - 3 quan Jorge Armada va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lisandro Mijares va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kevin Arthur va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lisandro Mijares va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Ignacio Nora no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan Quirze Pineda des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

De Valleivogels

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Kalle Sato donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kalle Sato de Valleivogels va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gianni Esseveld va augmentar l'avantatge de Valleivogels a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.