Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751120

Amistoso (Int., RC) 730751120 Información oficial sobre el partido 730751120 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido 1 - 0 Mad city team Alineación oficial del equipo 'Mad city team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Romens II Alineación oficial del equipo 'CD Romens II' en el partido 2 - 0 Mad city team Alineación oficial del equipo 'Mad city team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Romens II

Goles Goles

  • 124 Minuto 108 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 108 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Måns Westerin. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Ribera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 113 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Måns Westerin, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Mad city team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giorgio Rescio estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Guillaume Bodineau, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): city van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Krisztián Krapancsák des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emir Šerović va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Guillaume Bodineau de city va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giorgio Rescio de city la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Guillaume Bodineau de city va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Ezequiel Herrero.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Zick de city amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.