Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751110

Amistoso (Int., RC) 730751110 Información oficial sobre el partido 730751110 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Barceloneta Alineación oficial del equipo 'Barceloneta ' en el partido 3 - 5 STRYX Alineación oficial del equipo 'STRYX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Barceloneta Alineación oficial del equipo 'Barceloneta ' en el partido 0 - 6 STRYX Alineación oficial del equipo 'STRYX' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceloneta

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Orhan Skrjanc va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de BcnetaKats, Clemente Giardi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Fardad Asgari entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BcnetaKats, un peu providencial d'en Constantin Heleven va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josep Maria Font, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alan McCann va rematar alt.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BcnetaKats van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Clemente Giardi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

STRYX

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): STRYX va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Thiemo Zengers va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): STRYX van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 40, quan Onophre Sharabidze va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): STRYX agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tiago Bauza amb mestria.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 52, quan Onophre Sharabidze va posar els visitants STRYX per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Onophre Sharabidze va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Thiemo Zengers per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 11, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Onophre Sharabidze després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gustau Paytuvi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marat Litonov al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ctibor Luptáčik de STRYX va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krisztofer Tiefenbach de STRYX va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Richard Solárik es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.