Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751034

Amistoso (Int.) 730751034 Información oficial sobre el partido 730751034 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 2 - 1 Xkorpions FC Alineación oficial del equipo 'Xkorpions FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 2 - 0 Xkorpions FC Alineación oficial del equipo 'Xkorpions FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Baganes

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Dhiraj Shah, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Athletic es posava per davant!
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Athletic. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Dhiraj Shah xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvatore Coriandoli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gaspar Selves va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Urtusaustegui va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Erling Falstål va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Dhiraj Shah va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Jesús Gualsoro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Castelltort en un 1 contra 1 amb el porter Erling Falstål, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Athletic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Jesús Gualsoro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Castelltort.

Xkorpions FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Dmitriy Svetozarov era molt més ràpid que el defensa Jesús Gualsoro. Al minut 36, el jugador de XFC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Rainhardt Fackenburg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marian Urbanek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): XFC van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Jonas Myrér no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Fredrik Högér de XFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.