Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750886

Amistoso (Int., RC) 730750886 Información oficial sobre el partido 730750886 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

F.C.InterDodo Alineación oficial del equipo 'F.C.InterDodo' en el partido 1 - 3 FC Del Mar Alineación oficial del equipo 'FC Del Mar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.InterDodo Alineación oficial del equipo 'F.C.InterDodo' en el partido 0 - 2 FC Del Mar Alineación oficial del equipo 'FC Del Mar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.InterDodo

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.C.InterDodo va ser Nicu Deciu.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Attila Papp estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vlad-Andrei Amet, als 14 minuts, va fallar per ben poc.

FC Del Mar

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del FC Del Mar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stelios Tsiaris, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): Al minut 100 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Stelios Tsiaris que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Al minut 105, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Gianfranco Cenini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FC Del Mar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rudolf Verheyen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): FC Del Mar va estar a punt d'empatar al 22 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rudolf Verheyen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Rudolf Verheyen va fer una jugada per la banda esquerra, però Ciprian Garaiman va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El FC Del Mar creava perill des de la dreta al minut 64, però en Ciprian Garaiman, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gianfranco Cenini desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Macoumba Dialy Ndaye sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 107 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Symon Reekers. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rudolf Verheyen de FC Del Mar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benny Easton.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hagen Keesey de FC Del Mar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.