Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750670

Amistoso (Int.) 730750670 Información oficial sobre el partido 730750670 en Hattrick

27.03.2024 13:30:00

Misery Football Club Alineación oficial del equipo 'Misery Football Club' en el partido 4 - 0 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Misery Football Club Alineación oficial del equipo 'Misery Football Club' en el partido 5 - 0 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Misery Football Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gustavo Ricardo Dettori ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Misery FC es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Luboš Mikule va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Misery FC, al minut 42. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Patrick Nti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Misery FC va augmentar la diferència quan Francesco Lualdi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gustavo Ricardo Dettori va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Miguel Halcón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Dirk Büttelborn va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 15, i va passar la pilota a Patrick Nti, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Zalo Mariman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Misery FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Luboš Mikule del Misery FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Vito Terán, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luboš Mikule va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Luboš Mikule de Misery FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Albacete

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Albacete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martín Abrain, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Albacete van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Andrea Camos des de l'esquerra va sortir desviat.