Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750345

Amistoso (Int.) 730750345 Información oficial sobre el partido 730750345 en Hattrick

27.03.2024 10:45:00

Flying-Tigers Alineación oficial del equipo 'Flying-Tigers' en el partido 2 - 0 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flying-Tigers Alineación oficial del equipo 'Flying-Tigers' en el partido 2 - 0 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flying-Tigers

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Flying-Tigers. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gary Declerck xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Christoffer Wohlert va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Flying-Tigers, Hans Christian Bindl, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Hans Christian Bindl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Flying-Tigers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alessandro Elba va enviar un xut des de 40 metres al minut 22, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ronny Haine va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Tinu Briand va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ernesto Heuscher del Flying-Tigers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miro Faber va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Donatien Chopard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Flying-Tigers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giancarlo Pierezza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Flying-Tigers va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Giancarlo Pierezza va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donatien Chopard de Flying-Tigers es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Donatien Chopard es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Metallibashers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Metallibashers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 9, però el xut de Konrad Heybey des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Metallibashers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christoph Gauser, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): El Metallibashers va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eduardo Julmy la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.