Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750274

Amistoso (Int.) 730750274 Información oficial sobre el partido 730750274 en Hattrick

27.03.2024 23:10:00

FC REAL KING Alineación oficial del equipo 'FC REAL KING' en el partido 1 - 1 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC REAL KING Alineación oficial del equipo 'FC REAL KING' en el partido 1 - 5 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC REAL KING

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Alex Duku entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al REAL, un peu providencial d'en Kamlesh Banerjee va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damion Kellar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tom Barnes, als 74 minuts, va fallar per ben poc.

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan David Escanilla va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Eno Perko, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Safa Durmuş no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vulcanos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zbigniew Paruch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Rafael Arteaga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Rafael Arteaga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): David Escanilla de Vulcanos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Safa Durmuş va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.