Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730749349

Amistoso (Int.) 730749349 Información oficial sobre el partido 730749349 en Hattrick

27.03.2024 09:30:00

Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido 1 - 4 Fauteuil FC Alineación oficial del equipo 'Fauteuil FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido 1 - 3 Fauteuil FC Alineación oficial del equipo 'Fauteuil FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internationale Angst

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Jakob Stumpf va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Fabian Stadler del Internationale ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Christian Kern hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simon Natschläger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Stadler de Internationale es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Fauteuil FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eugen Grigorescu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Fauteuil es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Debabrata Das es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Terry Elia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 1 - 3 per a Fauteuil.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Dean Benimadho va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dean Benimadho va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Debabrata Das, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.