Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730748752

Amistoso (Int., RC) 730748752 Información oficial sobre el partido 730748752 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 5 - 4 JohanzElf Alineación oficial del equipo 'JohanzElf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 4 - 4 JohanzElf Alineación oficial del equipo 'JohanzElf' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Marek 'Panzer' Kafara va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Majarromaque va reduir el marcador al minut 34 a 2 - 3 quan Hipólito Gancho va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marek 'Panzer' Kafara va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Majarromaque empatava el partit, 3 a 3, al minut 38.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José María Piñel Ceballos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Majarromaque es posava per davant 4 a 3.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Majarromaque va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergio 'Terror' de Bares des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

JohanzElf

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dominik Ferfecki de JohanzElf va fer un bon esprint per escapar-se de Hipólito Gancho i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ture Lagergård que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a JohanzElf.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Yoohyun Yo, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 89 a 5 - 4 gràcies al bon llançament de lliure directe de Ture Lagergård, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vito Kromkamp va fer una magnífica centrada, però la rematada de Argain Berari va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.