Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730748369

Amistoso (Int.) 730748369 Información oficial sobre el partido 730748369 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 8 - 0 Lsm Utd Alineación oficial del equipo 'Lsm Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 9 - 0 Lsm Utd Alineación oficial del equipo 'Lsm Utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lothar Schönenberger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Destellos es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Destellos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Brice Ismaël xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Destellos va augmentar la diferència quan Fabrizio Manea no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Destellos va aconseguir el 4 - 0 quan Brice Ismaël va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Edmund Janiszek de Destellos va fer un bon esprint per escapar-se de Gabriel Caiazza i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 5 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Čaba Bruňacký, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Destellos.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Destellos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josef Půta des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Čaba Bruňacký es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Destellos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Johnny Tetlie va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lsm Utd

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Omacini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gianni Bissoli va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.