Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730745732

Amistoso (Int.) 730745732 Información oficial sobre el partido 730745732 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

MFM23 Alineación oficial del equipo 'MFM23' en el partido 4 - 1 unksenseideldesierto Alineación oficial del equipo 'unksenseideldesierto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MFM23 Alineación oficial del equipo 'MFM23' en el partido 1 - 1 unksenseideldesierto Alineación oficial del equipo 'unksenseideldesierto' en el partido
Tiene bastante suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MFM23

Goles Goles

  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paco Pérez de Ulloa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ibrahim Khalfan Al-Rashdy per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 44 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Paco Pérez de Ulloa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Als 44 minuts de joc, els nois de MFM23 van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Paco Pérez de Ulloa augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alan Stebbings es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MFM23 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Guzmán va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Pepe Romeu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Paco Pérez de Ulloa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kathim Ghalib Al-Tamimy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Pepe Romeu de MFM23 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

unksenseideldesierto

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 43. L'anotador per unksenseideldesiert va ser Salah Najeeb, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ibrahim Khalfan Al-Rashdy quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Hussain Al-Mansoori quasi aconsegueix empatar per unksenseideldesiert al minut 44, però Francisco Vázquez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.