Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730745568

Amistoso (Int.) 730745568 Información oficial sobre el partido 730745568 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 0 - 1 FC Rainforest Bushcraft Alineación oficial del equipo 'FC Rainforest Bushcraft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido 1 - 1 FC Rainforest Bushcraft Alineación oficial del equipo 'FC Rainforest Bushcraft' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 14,9 % 60,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalcoholiks FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): METAL va estar a punt de marcar quan Gabri Gorris va fer una passada impressionant a Serafín Velasco Pando, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del METAL sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mauro 'Vikingo' Uribe Bernedo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabri Gorris de METAL es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Velasco Pando de METAL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Rainforest Bushcraft

Goles Goles

  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Mauro 'Vikingo' Uribe Bernedo s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Steeve Poda, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Pihouri Pingdwinde de Rainforest va fallar un penal al minut 35. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.