Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730744515

Amistoso (Int., RC) 730744515 Información oficial sobre el partido 730744515 en Hattrick

27.03.2024 14:00:00

MP VMA Slovácko Alineación oficial del equipo 'MP VMA Slovácko' en el partido 1 - 3 F.C.PRAT 1 Alineación oficial del equipo 'F.C.PRAT 1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MP VMA Slovácko Alineación oficial del equipo 'MP VMA Slovácko' en el partido 4 - 0 F.C.PRAT 1 Alineación oficial del equipo 'F.C.PRAT 1' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MP VMA Slovácko

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del VMA s'esgargamellaven dempeus per esperonar Petr Jebavý que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Petr Chod es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 13, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zdeněk Klein va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): VMA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Michal Fodor va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Radovan Pěkný de VMA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.PRAT 1

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): F.C.PRAT agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sígfrid Brellons amb mestria.
  • 185 Minuto 99 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.PRAT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José María Orte va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 100 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 100, F.C.PRAT va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alfonso Velasco García.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Èric Sauleda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 103 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fortunato Acevedo do Río després de 103 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lumír Jílek va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Dintén de F.C.PRAT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.