Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730743880

Amistoso (Int.) 730743880 Información oficial sobre el partido 730743880 en Hattrick

27.03.2024 10:45:00

Coq au vin Alineación oficial del equipo 'Coq au vin' en el partido 2 - 3 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coq au vin Alineación oficial del equipo 'Coq au vin' en el partido 1 - 1 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coq au vin

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Emmanuel Guyot de SC CaV va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SC CaV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Tancrède Lebert.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): SC CaV per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Livio Gordon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emmanuel Guyot de SC CaV es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Arteixo

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yaşar Erkan va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pouya Haj Abbas amb mestria.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gonzalo Garrido Pérez.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Amour Mouyémé va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miklós Boráros, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sander Thoelen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Sander Thoelen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miklós Boráros va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Sander Thoelen de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pouya Haj Abbas al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.