Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730743169

Amistoso 730743169 Información oficial sobre el partido 730743169 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

katxupi Alineación oficial del equipo 'katxupi' en el partido 2 - 3 C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
katxupi Alineación oficial del equipo 'katxupi' en el partido 3 - 1 C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

katxupi

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Franck Gabbert va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Agamemnon Donakidis, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el katxupi a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Francis Duvalier quasi dona a katxupi l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Francis Duvalier va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Agamemnon Donakidis va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jędrzej Krzyształowicz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

C.F. Mediona

Goles Goles

  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): Al 38 minuts, El Mediona va fer el 0-1. En Klaus Vossoughi va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Radu Cristescu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Mediona.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): Klaus Vossoughi va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Mediona gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Krzysztof Dzikowski va xutar magistralment una falta al minut 37 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Toni Filera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Klaus Vossoughi de Mediona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.