Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730742779

Amistoso 730742779 Información oficial sobre el partido 730742779 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 3 - 1 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 6 - 1 Great Leeds United Alineación oficial del equipo 'Great Leeds United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TiradosFc

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Tantín Calvet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de TiradosFc.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TiradosFc pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felip Cassà va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TiradosFc a 3 - 1. Tantín Calvet va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Tantín Calvet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TiradosFc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Giorgio Sperotto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TiradosFc.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Tantín Calvet gairebé va marcar per a TiradosFc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Tantín Calvet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Simó de Saiol va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giorgio Sperotto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gunnar Dukel de TiradosFc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gunnar Dukel de TiradosFc per doble groga al minut 83.

Great Leeds United

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors de United no defallien en cap moment. Producte d'això, en Rafael Castells va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Faycán Huerco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul Cuşnir de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Rafael Castells de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.